...

...

Cuma, Nisan 25, 2014

Beyaz ve Işık









Bir kaç gündür İzmire yaz geldi desem abartmış olmam. Biz şehir olarak baharı atladık, yaz hazırlıklarına başladık :) Evdeki koyu renkli, kalın, tüylü ne varsa kaldırdım bende.

Hazır yaz modundayken beyaz dekore edilmiş evlerle içimiz ferahlasın...











 images # 1.laura ashley 2.. thewhitelighthousefurniture 3...4 house to home 5....birchlane #



















Salı, Nisan 15, 2014

Pembe Hayaller...





                                                                              

Bloguma karşı artık suçluluk hissediyorum. Ne çok olmuş yine yazmayalı.

Tembellik aldı başını gidiyor, alışıyor bünye hemencecik. Pztesi - Game of Thrones,  Salı günü Kurt Seyit ve Şura, Çarşamba- Muhteşem Yüzyıl, Haftasonu Survivor derken ammada ekrana kitlendim bu aralar. Ne kitap okuyorum ne aman aman boya yapıyorum. Arada bazen kağıtlarla oynuyorum o kadar. 

Ama suç bende değil Ay tutulmasında. Bugün 09:42 de Ay tutulması vardı izlediniz mi? En çok Terazi, Akrep, Yengeç burçlarını etkileyecekmiş. Resmen ayağınızı denk alın dedi kadın, benden söylemesi :)
Terazi erkeği oğlum haftalardır bunalım içindeydi. Meğerse tutulmadanmış:) Ya da 3.5 yaş sendorumu bilemiyorum ama beni de 36 yaş sendromuna soktuğu kesin. Maşallah sendromları bitmiyor bunların.

Çok burçlara takılmam aslında. Sadece böylesi günlerde evrende yoğun enerjiler biriktiğini düşündüğüm için etkilendiğimize inanırım o kadar.

Neyse işte, öylesi bunalım günlerinden birinde bu evi yaptım. Kutunun içine pembe hayallerimi sakladım. Büyümeyen ruhumla evcilik oynadım :) pek iyi geldi.

İnanın yapması çok keyifliydi. Sizde deneyin...hem karşılıklı evcilik oynarız belki :)

Bu arada instagram kullanmaya uzun zamandır dirensemde bu aralar hareket olur diye hesap açtım. Beni bulmak isterseniz kullanıcı adım : pembe_yastik

En güzel günlerde buluşmak dileğiyle esen kalın efendim...