...

...

Cuma, Şubat 28, 2014

...





Uğurladım bizimkileri.
İçim biraz buruk. 
Yine görüşeceğiz diyerek teselli ettik birbirimizi.
Sabahtan beri bu şarkıda pek bir havaya soktu beni.


Umarım sevdiklerinizle birlikte keyifli bir hafta sonu geçirirsiniz.












Cuma, Şubat 21, 2014

Bir - İki, Ses Kontrol...





Salı günü bizimkiler geldi. 
Ekibe ablam ve yeğenim de katılınca muhabbetimiz ballı kaymak tadında oldu. Yaz tatilleri, ara sıra gidilen baba ocağı ziyaretleri dışında hep hasretim onlara. 
Annemle her gün rutin telefon konuşmalarımız vardır. Sanki bayağıdır konuşmuyor muşuz gibi her gün uzun uzun laflarız, konu bitmez bizde :) 

Yeğenim Deniz henüz 1.5 yaşında. Bizimki onun yanında büyümüş abiş edasında geziyor, ama ne abilik sormayın... Miniği yalnız yakaladığı her köşede sıkıştırma peşinde. Bazı halleri o kadar komik ve dokunaklı ki ailecek onları izlerken pek keyifleniyoruz. Küçük olan  "ebi diyor, öbürü birtanem" diye sarılıyor. 2 dk sonra birbirlerine giriyorlar. 

Bizdeki ses olayından en çok komşular rahatsızdır herhalde. Şikayet gelecek kaygısıyla çalan her kapı ziline korkuyla bakıyorum. Bu sebepten fırsatını bulduğumuz her an sokaklara attık kendimizi.

İzmir bu hafta Mayıs ayını yaşadı. Zıpırları gezdirmek için harika bir hafta geçirdik bizde. Malum oğlan çocuklarının enerjileri bitmek bilmiyor. Annemde bu kadar fındık fıstık yerlerse olacağı budur diyor :)

Her gün ev ahalisi  7'de ayakta. Ailecek uykuya hasretiz. Bundan şikayetçi değiliz, yeter ki birlikte olalım bize yeter. Yorgun düşen beden uyku istiyorum diye isyan etse de, biz kızlar gece 1.5'dan önce yatmıyoruz. Bildiğiniz kaynatıyoruz :)) 

Bakalım bizim enerji nereye kadar dayanacak, hep birlikte yaşayıp göreceğiz.


Hafta sonunuz cıvıl cıvıl geçsin, ailecek kocaman sofralar kurulsun, gülünsün, eğlenilsin efendim...









 






Çarşamba, Şubat 12, 2014

Çalışma Odası Dekorasyonu







Oldum olası şu salon ile oturma odasının ayrı kullanılması fikrine alışamadım. Evin en büyük ve güzel odasında ferah ferah oturup, günümü gün etmek varken neden kendimi ufak oturma odasına atayım? o kadar özenli döşe, en ağır takımları al, sonrada kapalı kapılar ardında haftada 1 yada 2 kez gelecek misafire sakla. Pek işlevsel gelmiyor bana. Zaten ağır takım fikride bana uzak ya neyse :)

O yüzden oturma odası hiç yapmadım ben. Çalışma odası olarak kullanıyorum yada yatıya gelen misafirler için.

Siz ne diyorsunuz peki hanımlar? Bu ayrımı yapanlar mutlaka vardır, fikirlerinizi merak ediyorum.




Bu arada çalışma odaları için harika fikirler sizler için...











# images car-möbel  # 

 Farklı alternatifler için ise buraya bakabilirsiniz.






Salı, Şubat 04, 2014

Bugün İçin Favorilerim...



























Belki birçoğunuzun bildiği bir adres impressionen. Sade, minimalist ürünlerin, güzel minimalist fotoğraflarını görmenizi istedim. 

Ohh içimiz açılsın...

# images impressionen #