...

...

Çarşamba, Nisan 27, 2011

Bebek odası dekorasyonu...

Üzerimdeki karamsarlığı bir an evvel atıp, normale dönmem lazım. Bir önceki postta bahsettiğim olay, cuma gününden bu yana beni epey üzdü. Sizlerin sayesinde moralim birazcıkta olsa düzeldi. Vazgeçmeyip tekrar çözüm arayışına girmeye karar verdim. 
Desteğiniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
İyi varsınız, hep yanımda kalın emi...


1


2

 3




4



5



Daha fazlası için

Üzgünüm...hem de çok...

Hava gri, ben gri...
Bilgisayarım çöktü, verilerimin olduğu hard disk kurtarılamıyor...tüm bilgilerimi kaybettim...
En önemlisi de, oğlumun doğumdan itibaren tüm resim, video, ne varsa gitti...
Üzgünüm, hemde çok...

Cuma, Nisan 22, 2011

Bahçe diyaznı...

Yaz henüz gelmedi. Ben sanırım yaz'ın özlemini çekiyorum. Baksanıza şu güzelliklere ne kadar rahatlatıcı dinlendirici atmosferleri var.



Güzel bir yaz günü bu yataklara uzanarak ne güzel kitaplar okunur değil mi ama??









Haftasonunuz bol güneşli,mutlulukla geçsin...

Perşembe, Nisan 21, 2011

{ Ev turu : the zhush }

Herzaman ev turu yapmayı seviyorum. Bugün konuk olduğumuz ev, Zhush ve Sue De Chiara ait. 









Resimler yetmediyse, buradan daha fazlasına ulaşabilirsiniz. {Fotoğraf  John Bessler, tasarım Lauren Muse} Zhush'ın blogunu ziyaret etmek isterseniz buyrun!

Ben evi beğendim ya siz?

Çarşamba, Nisan 20, 2011

Yatak odası dekorasyonu



İlkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla birlikte evlenecek çiftleri mobilya telaşı sarar. Bende bu telaşı kendimden bildiğim için size ilham verecek farklı stillere göre döşenmiş yatak odası dekorasyon örneklerini sizler için yayınlıyorum.


Geçtiğimiz iki sezondur moda olan beyaz ve lake mobilyaların hakimiyeti bu sezonda da devam ediyor. 










Düğün hazırlığı içinde olanlara şimdiden kolaylıklar diliyorum...

**Sevgili gelin adayları Pembe yastık ta görmeyi istediğiniz dekorasyon örneklerini paylaşın sizin için yayınlayayım...


Perşembe, Nisan 14, 2011

Ben ve Çiçekler...

Havaların yağmurlu olması nedeniyle bahar için yapmayı planladığım işleri rafa kaldırdım. Resmen evin içinde köşe kapmaca oynuyorum. Nisan çoğu zaman böyle süprizler yapabiliyor. 

Sonra düşünüyorum...
Uzun zamandır sıcak havaların özlemini çekerken, şikayet etmeyi çok görüyorum kendime...ben yağmurlu ve gri havaya hayıflanırken kimbilir belki kır çiçekleri bu yağmuru çok sevmiştir.


Kır papatyalarını görünce etrafımda, ablam ile büyük demet yapmak için birbirimizle yarıştığımız, sonra da onları taç yaptığımız günler aklıma geliyor. Bunları düşününce gülümsüyorum, arada gözlerim doluyor, yutkunuyorum. 
İnsan büyüyor, ama istekleri hala çocuk...


Aradan yıllar geçti benim favorim hala kır papatyası...sonra ortanca ve lavanta geliyor. Sizinki  hangisi?



Gri havalar da herzaman çiçek resimlerine  bakarım...tavsiye ederim, iyi geliyor...
 

Çarşamba, Nisan 13, 2011

Pembe Yastık Facebook ta...{Galvaniz Saksı}

 Tekrar merhabalar,

Bugünlerde elime ne giçirirsem boyama isteği duyuyorum.  Aşağıdaki galvaniz saksıyı geçen gün ikea dan almıştım. Yeni boyandı ancak verniklemedim. Sıcağı sıcağına sizinle paylaşmak istedim. Bu arada blogum dekorasyon üzerine olduğu için hobilerimle ilgili resim yayınlamayı pek istemiyorum. Bu nedenle boyamalarımı görmek isterseniz facebook tan takip edebilirsiniz.



Salı, Nisan 12, 2011

Kırmızı Kutu...

Herkese merhaba,

Zaman su gibi akıp geçiyor. Oğlum gün geçtikçe biraz daha büyüyor. Gündüz uykuları da giderek azalmaya başladı. Zamanımın çoğunu da minik adamla geçirir oldum. Eskisi gibi blogumu da güncelleyemiyorum, hobilerimi de yapmaya pek vaktim olmuyor. Bu yazı biraz şikayet satırları ile başlar gibi oldu ama oğluyla vakit geçirmekten kim sıkılabilir ki, ben bundan mutluluk duymayayım. Sizleri de eskisi gibi takip edemiyorum lütfen kırılmayın olur mu? Mesela bu yazının ana konusunun oğlumun bugün 6 aylık oluşuyla ilgili olmasını planlarken uyuyan minikin mık mık sesini duyunca vazgeçtim. Bu yazıyı şimdilik erteliyorum.

Neyse gelelim hobiciliğe ;)

Uzun zamandır yapılmayı bekleyen kutuyı nihayet haftasonu boyayabildim. Biliyorsunuz birçok arkadaşım gibi bu teknikleri ve daha fazlasını sevgili Ece Aymer'den öğrendim. Kendisini ve yaptıklarını hayranlıkla izliyorum. En kısa zamanda yolum Ankara'ya düşerse inşallah ziyaretine gitmeyi diliyorum. Bilgisini ve tecrübelerini bizlerle paylaştığı için kendisine buradan teşekkür ederim.

Acemice bir çalışma olsa da ben kırmızı kutumu sevdim. Sizce nasıl olmuş? Dayanamayıp hemen sizinle paylaşmak için verniklemedim onu da belirteyim.

En kısa zamanda tekrar görüşmeyi ümit ediyorum. Hepinize kucak dolusu sevgiler...

 

Perşembe, Nisan 07, 2011

Duvar Kağıdı Dekorasyonu

Duvarlarınızda tablo veya çerçeveden farklı bir çözüm arıyorsanız duvar kağıdı tam size göre.